About Us

Online verkoop

Atlantis Books and More is op 1 december 2020 gestart met het live gaan van de website www.atlantis.sr. Daarvoor werden de boeken verkocht vanuit een fysieke locatie, gevestigd aan de J.A. Pengelstraat onder de naam Boekenoutlet Suriname. Vanaf 1 december 2020 is het concept gewijzigd en worden alleen nog boeken online verkocht.

Gemak dient de mens

De Surinaamse klant houdt van gemak. Daarbij is de drempel om een boekwinkel binnen te stappen voor de meeste Surinamers erg hoog. Vandaar de keuze om online te gaan. Boeken bestellen kan vanuit de luie stoel. De boeken worden bij u thuisbezorgd of kunnen worden opgehaald bij een pick-up point.

Nieuwe website

Inmiddels zijn we aan de tweede versie van de website. De eerste versie heeft veel goede feedback opgeleverd. Die feedback is verwerkt in de tweede versie, die op 1 augustus 2021 live is gegaan. Het bestellen is eenvoudiger geworden, het geheel is aantrekkelijker vorm gegeven, er zijn meer foto’s en meer mogelijkheden voor interactie. Ook is er meer achtergrondinformatie over boeken en schrijvers te vinden.

Book community

Met de nieuwe website hopen we onze community gedachte kracht bij te zetten. Want behalve dat we graag boeken verkopen, willen we graag de geletterdheid onder de Surinaamse bevolking verbeteren.

Dat doen we door nadrukkelijk bibliotheken te betrekken bij onze activiteiten. Niet voor niets fungeren deze locaties ook als pick-up points. We willen mensen samenbrengen rond boeken. Op termijn willen we misschien de collecties van de bibliotheken via onze website ontsluiten. Zo hebben lezers meer inzicht in het aanbod van boeken in Suriname.

Online shopping

Sowieso gaan we het gebruik van de webshop meer promoten. Een boek kopen via internet is namelijk heel gemakkelijk en efficiënt. Nog niet iedereen in Suriname lijkt online shopping te hebben ontdekt. Het lijkt of ons land hier wat achterloopt op de rest van de wereld. Maar daar gaan we iets aan doen. We vinden het leuk om te pionieren.

Verzana & Risma

Atlantis Books and More

Select your currency
SRD Surinamese dollar