Careers

Online Shopping Heeft De Toekomst

Atlantis Books and More is een jong, dynamisch bedrijf. Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze basis te verstevigen en onze groei te faciliteren. Wil jij je bij ons aansluiten en meebouwen aan de digitale toekomst van Suriname? Kijk dan of je jezelf herkent in een van onderstaande profielen. Stuur je motivatie en cv naar Andre van der Heijden via e-mail info@atlantis.sr of maak je interesse aan ons bekend door het formulier hiernaast in te vullen en naar ons op te sturen. Als je vragen mocht hebben naar aanleiding van de vacatures, kun je altijd bellen met 840 51 54.

Web Developer (Freelance)

Hebben WordPress en WooCommerce geen geheimen meer voor jou? Ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van e-commerce? Wij zoeken iemand die op uurbasis onze website wil onderhouden. Je bent een vast aanspreekpunt voor technische vragen. Meldingen moeten snel en adequaat worden opgepakt. Daarbij krijg je de ruimte om verbetervoorstellen aan te dragen en ook uit te voeren, om zo de website door te ontwikkelen. Een goede website is immers nooit af.

Internet Marketing Specialist (Freelance)

Zeggen de afkortingen SEM, SEA en SEO jou iets? Ben je bedreven met Google Ads en ben je in staat om een succesvolle online campagne neer te zetten? En kun je Google Analytics uitlezen en omzetten in concrete verbetervoorstellen voor de website? Dan komen we graag met jou in contact. Jij maakt onze website beter vindbaar en tilt de user experience naar een next level.

Social Media Manager (Freelance)

Ben jij de hele dag met je smartphone bezig? Ken jij alle mogelijkheden van Facebook en Instagram? Heb je ervaring met online branding? Laat zien wat je in huis hebt en benut tegelijk de kans om je door te ontwikkelen op dit vlak. Zo investeer je niet alleen in ons, maar ook in jezelf. Je weet dat een goede website niet zonder social media kan. En je weet ook hoe je social media succesvol kunt inzetten om meer traffic naar de website te genereren.

Graphic Designer (Freelance)

Ben jij een PRO op het gebied van Photoshop? En heb je ook ervaring met MailChimp? Zie je het als een uitdaging om iedere maand, samen met een copywriter, een nette nieuwsbrief af te leveren? Wij zijn benieuwd naar je portfolio. Overtuig ons van je kwaliteiten en bouw een structurele samenwerking met ons op. In de toekomst liggen meer uitdagingen in het verschiet, zoals het maken van instructievideo’s en fotoshoots.

Medewerker Voorraadbeheer (Parttime)

Houd je van lezen? Ben je geïnteresseerd in boeken? En kun je goed overweg met Excel? Wij hebben plaats voor een rustig en betrouwbaar persoon die bovendien secuur is. Je belangrijkste taken zijn het verkoopklaar maken van de boeken en het up-to-date houden van de database. Ook ons klantenbestand is bij jou in goede handen. Eventueel kun je een deel van het werk thuis doen.

Bezorger (Oproepbasis)

Houd je van vrijheid? Ben je representatief? Beschik je over eigen vervoer? Dan kun jij het visitekaartje van Atlantis Books and More worden. Jij zorgt voor de correcte en stipte levering van de boeken bij de mensen thuis. Je bent minimaal 3 middagen per week beschikbaar. Je draagt zorg voor een correcte levering en betaling. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, because how you leave others feeling after having an experience with you is our trademark. Jij wordt dus letterlijk het gezicht van ons bedrijf.