Story Of Atlantis

Samen Houden We De Mythe In Stand

Atlantis was een eiland uit de Griekse oudheid dat wordt beschreven als een plek waar alles te krijgen was. De mensen leefden er in overvloed en weelde. We kunnen zeggen ‘het Dubai van die tijd’. De standaard lag er veel hoger dan op andere plekken, de mensen voelden zich verheven. Ze waren geschoold, knap en rijk. Atlantis was een plek waar iedereen naartoe wilde, een plek waar iedereen wilde zijn.

Naar De Zeebodem

Omdat de mensen het zo goed hadden, werden ze hoogmoedig. Ze gingen geloven dat ze Goden waren. “Kijk eens wat wij allemaal kunnen, kijk eens wat wij allemaal hebben!” Dat vonden de echte Goden natuurlijk niet zo leuk. Om de bewoners van Atlantis te straffen, lieten zij het eiland afzinken naar de zeebodem. Daar ligt het nu nog, ergens op de bodem van de Atlantische Oceaan.

Eindelijk Gevonden

Bestaat Atlantis dan nog? Wij geloven van wel. Samen met u houden wij de mythe in stand. Een betoverende plek waar alles te vinden is. Er gaat iets magisch vanuit. Juist die dingen waarnaar je al zo lang op zoek was zijn er te vinden. Een gevoel van overdaad komt over je als je beseft wat er allemaal te krijgen is. Het aanbod lijkt onbeperkt en is van hoge kwaliteit. Bovendien kom je deze producten nergens anders tegen. Waarom heb ik deze plek niet eerder ontdekt? vraag je je af.

Heel Persoonlijk

Ga op zoek naar het boek van uw dromen. Gebruik de zoekfunctie of laat u leiden door onze suggesties. Of laat u adviseren door een van onze medewerkers, helemaal gratis. Kies een boek alleen als het echt helemaal bij u past. Een boek kopen is namelijk iets heel persoonlijks. Een boek past bij je of niet. Sommige boeken trekken je helemaal niet aan. In andere boeken begin je, maar je leest ze niet uit. En er zijn boeken die je nooit meer weg doet. Die koester je. Je bewaart ze op een geheime plek. Als een schat. Wij begrijpen dat.

Select your currency
SRD Surinamese dollar