Book Reservation

Hoe Werkt Reserveren Bij Atlantis Books And More?

Als wij het boek van uw keuze niet op voorraad hebben, kunt u het via onze website reserveren. U dient daarvoor het formulier op deze pagina in te vullen en naar ons toe te sturen (door op de knop ‘verzenden’ te drukken). Wij plaatsen dan uw gegevens met de titel van het boek dat u zoekt op onze wachtlijst. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar boeken van een bepaalde schrijver of naar boeken over een bepaald onderwerp. Dit kunt u op het formulier aangeven.

Voorkeursbehandeling

Bij iedere bezending gaan wij na of er boeken tussen zitten die iemand gereserveerd heeft. Als dat zo is, krijgt hij of zij automatisch van ons bericht en kan het boek worden besteld. Op deze manier kunt u heel eenvoudig en voordelig het door u gewenste boek bemachtigen.

Gratis

Een boek reserveren bij Atlantis Books and More is geheel vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om af te nemen, als u bericht krijgt dat het binnen is. Mocht het u een keer niet uitkomen, dan gaat het gewoon naar de volgende, geen probleem. U kunt dus zo veel boeken reserveren als u wilt.

Soms Duurt Het Even

Wij bestellen geen boeken op titel, maar zijn afhankelijk van wat onze inkopers in Nederland en België ons aanbieden. Daardoor kan het soms even duren voordat het door u gewenste boek binnen is. Daarbij is het zo dat in veel gevallen meerdere mensen naar hetzelfde boek vragen. In dat geval kijken we naar degene die het langst op onze wachtlijst staat. Hierdoor kan het soms even duren voordat u ‘aan de beurt’ bent.

Goedkoper Kan Niet

Aan de andere kant kan het soms best snel gaan, als we van een schrijver meerdere titels tegelijk binnen krijgen en de mensen die langer dan u op de lijst staan om welke reden dan ook niet afnemen. Dan heeft u voordat u het weet het boek in handen waarnaar u al zo lang op zoek bent. En dat voor een fractie van de prijs die andere boekwinkels in Paramaribo durven vragen.

Probeer Het Eens

Reserveer vandaag nog het boek waarnaar u al zo lang op zoekt bent en laat Atlantis Books and More voor u aan het werk gaan. Deze service is geheel vrijblijvend en bovendien helemaal gratis.

    Select your currency
    SRD Surinamese dollar